Ангелики-охоронці

Серед всіх моїх прикрас кулон-ангелик має особливий характер. Мені здається, що він (чи вона) сама вибирає колір своїх очей та шатів, а я лише прислухаюся. С самого початку я навіть не знаю, як будуть звати нового ангелика, і тільки після третього випалу мені зрозуміло, що ніжна-рожева зефірка - це Аврора.

Чому саме ангели? На мене дуже вплинула графіка міста Львова, де середньовічні алегорії продовжуються чуттєвими образами початку 20 століття. А також стародавнє та народне мистецтво, особливо українське. Ангели завжди були та будуть важливими для людей як символ вісника небесної волі, особистого захисника, який веде життєвою дорогою.

Мені ж захотілося зробити ангелика - маленького охоронця, який завжди поруч і на крок попереду, захищаючи нас від небезпек та тривог. Кожного ангелика я створюю з високопробного срібла, малюнок викладаю тоненькими срібними перетинками. А різнокольорові емалі надають особливої індивідуальності кожній прикрасі. Ніжніший рожевий, прозоро-малиновий та глибокий золотий, який вдягнула Аврора, робить її не схожою ні на яку іншу прикрасу. І це буде подарунок для особливої людини.